SLUITEN
Afvallen

Afvallen

Hier vind je artikelen die je leren om op een gezonde manier af te vallen en op gewicht te blijven. Lees hier ook alles over verschillende populaire dieeten.

Het ontbijt is misschien NIET de belangrijkste maaltijd van de dag

Ontbijten. Wanneer je het niet doet zal je geheid aankomen, nietwaar? Fitness experts prijzen de voordelen van ontbijten misschien aan wanneer je af wilt...

Zes metabolisme verhogende voedingsmiddelen om sneller af te vallen

Hoewel het gebruik van diëten om het metabolisme te verhogen niet alom bewezen is, zijn er bepaalde voedingsmiddelen die het aantal calorieën dat je verbrandt tijdelijk kunnen verhogen

De voor en nadelen van het Weight Watchers dieet

Heb jij moeite bij het uitkiezen van het juiste dieet? In dit artikel zet ik de voordelen van het Weight Watchers dieet op een rijtje, zodat jij kan bepalen of dit dieet iets voor jou is.

Gaat het om kwaliteit of kwantiteit

Er zijn wel duizenden verschillende diëten beschikbaar, maar eigenlijk komen alle diëten op dezelfde twee focuspunten neer: de kwaliteit van het voedsel en de hoeveelheid die je hiervan eet. Welke van deze twee is nu beter?

Dieëten die te mooi om waar te zijn

Er zijn veel producten voor gewichtsverlies op de markt die weinig of geen effect hebben op het lichaam. Laat je niet misleiden door deze gewichtsverlies scams, je moet leren hoe je gewicht verliest op een gezonde, duurzame manier. In dit artikel zal ik een aantal veel voorkomende scams toelichten

Het Zone Dieet – de juiste balans vinden

Het Zone Dieet is gebaseerd op het idee dat het behalen van een “hormonaal balans” via optimale verhoudingen van koolhydraten, eiwitten en vetten via maaltijden en snacks, de beste manier is om af te vallen.

Striae natuurlijk verminderen en verwijderen

Striae kan zich voordoen als gevolg van gewichtstraining, obesitas, zwangerschap en puberteit. Naast het voorkomen van striae (wat natuurlijk niet altijd mogelijk is) zijn er verschillende manieren om striae te verminderen. In dit artikel zal ik 7 natuurlijke behandelingen tegen striae behandelen.

Het South Beach Dieet – vervang slecht met goed

Het South Beach dieet is een dieet wat sterk in opkomst is. Het dieet wat uit drie verschillende fasen bestaat leert je hoe je ongezonde koolhydraten en vetten moet vervangen door gezonde koolhydraten en vetten.

4 redenen om vetvrij voedsel niet te vermijden tijdens een dieet

Als het gaat om gezonde voeding, gewichtsverlies en een dieet, lijkt het logisch om zo min mogelijk vetten binnen te krijgen. Voor veel mensen betekend dit dat ze bewust voor vetvrij voedsel kiezen. In dit artikel leg ik uit waarom dit niet verstandig is.

Beginnen met hardlopen voor mensen met overgewicht

Beginnen met sporten is vaak extra moeilijk voor mensen met (ernstig) overgewicht. De conditie is ver beneden peil en dankzij het extra gewicht wordt het lichaam extra zwaar belast tijdens het sporten. In dit artikel geef ik een aantal tips die je op weg helpen bij het beginnen met sporten.
0FansLike