SLUITEN
Afvallen

Afvallen

Hier vind je artikelen die je leren om op een gezonde manier af te vallen en op gewicht te blijven. Lees hier ook alles over verschillende populaire dieeten.

Hoe jezelf te motiveren om af te vallen

In dit artikel geef ik je een simpele tip die je zal helpen om je te motiveren. Pak pen en papier er maar vast bij want je zult aan de slag moeten! Je verandering begint nu!

Hoeveel calorieën zijn nodig om 1kg af te vallen?

In dit artikel lees je hoeveel calorieën er in 1kg vet zitten. Met behulp van deze informatie laat ik je vervolgens zien wat je moet doet om op een gezonde manier 1kg per week af te vallen!

Afslankshakes – Zijn Ze Effectief?

Veel mensen hebben een hectisch leven, waardoor er maar weinig tijd in een dag overblijft om een aantal (gezonde) maaltijden klaar te maken. In dit artikel lees je alles over het gebruik van afslankshakes in je dieet.

Afvallen tijdens je zwangerschap

Vroeger zeiden artsen dat afvallen tijdens de zwangerschap niet goed was, omdat het belangrijk was om het gewicht te behouden voor de gezondheid van de baby. Tegenwoordig weten we dat wanneer dit op de juiste manier gebeurd het vele voordelen kan hebben. Lees in dit artikel alles over afvallen tijdens de zwangerschap

Tips bij het uitkiezen van een dieet

Veel mensen die willen afvallen staan al snel voor een moeilijke keus, welk dieet moeten ze gaan volgen? In dit artikel zal ik een aantal richtlijnen geven waar je op moet letten bij het kiezen van een dieet wat bij jouw past en waardoor de kans dus het grootst is dat je het ook vol blijft houden.

Het Paleo dieet – Eet als een holbewoner

Lees hier alles over het Paleo dieet. Het dieet wat holbewoners duizenden jaren terug hadden voordat ons voedsel vol zat met kunstmatige stoffen en hormonen

Afval mythes

Het aantal mythes rond het verliezen van gewicht is schrikbarend hoog. Dit is echter logisch als je ziet hoeveel mensen er bezig zijn om af te vallen en we de laatste decennia er pas echt achter zijn hoe ons lichaam precies werkt. In dit artikel zet ik een aantal mythes op een rijtje
0FansLike