SLUITEN
Krachttraining

Krachttraining

Lees hier alles op het gebied van krachttraining. Het trainen van de spieren om deze groter en sterker te maken door middel van gewichten of lichaamsgewicht

Pas je fitness routine aan op je beste dagen

Je hoort vaak het advies dat je elke set van oefeningen elke training moet afmaken voor de maximale resultaten. Hier ben ik het niet mee eens, omdat als je elke training volledig kunt afmaken, je trainingen gewoon te makkelijk zijn.

5 Tips om je plateau te doorbreken

In dit artikel geef ik je een vijftal tips die je kan uitproberen wanneer je op een plateau zit en geen vooruitgang qua resultaten meer boekt.

Probeer deze 5 oefeningen voor grotere kuiten

Kijk goed naar je kuiten. Ben je tevreden met wat je ziet? Of ben je altijd maar die calve raise oefening doen zat? Probeer dan deze 5 leuke oefeningen voor het trainen van je kuitspieren.

Pre exhaust setjes

Pre exhaust setjes zijn sets bedoelt om de spieren uit te putten die je gaat gebruiken tijdens het "heavy lifting". Normaal gesproken zou dit een isolatie beweging zijn voor een compound beweging.

De binnenkant van je borst trainen

In dit artikel leer ik je een effectieve manier om de binnenkant van je borstspieren extra hard te trainen met behulp van de peck deck machine.

Gebruik wave setjes om je plateau’s te doorbreken

Er zijn veel verschillende manieren waarom je je setjes kan uitvoeren. In dit artikel zal ik wave setjes behandelen, een uitstekende manier om snel sterker te worden.

Tips voor het doen van perfecte squats

Een perfecte squat uitvoeren vergt oefening, het is belangrijk de techniek goed te beheersen aangezien de kans op blessures bij zware gewichten anders groot is. In dit artikel heb ik diverse tips op een rijtje gezet die je zullen helpen de perfecte squat te doen.

Krachttraining of cardio eerst tijdens je workout?

Zowel cardio als gewichtheffen zijn essentieel voor de lichaamsopbouw, maar wanneer je beperkt bent in tijd en beiden wil doen in je toegewezen fitness tijd, met welke begin je dan?

12 Symptomen van Overtraining

Ook al is sporten heel gezond, teveel sporten heeft nadelige gevolgen. In dit artikel heb ik een lijst samengesteld met enkele belangrijke signalen van overtraining.

Last van spierpijn?

Alhoewel het niet ernstig is, is spierpijn vaak wel heel vervelend en soms zo erg dat je liever een dagje thuis wilt blijven. Hoe ontstaat deze spierpijn en wat je kan je doen om dit te verkomen? Dit en nog meer lees je in dit artikel!