SLUITEN
Fitness

Fitness

Fitness en Bodybuilding informatie

De verschillende vormen van Zumba

Het populaire fitness programma Zumba is er in verschillende vormen. In dit artikel zal ik de verschillen tussen de diverse programma's uitleggen.

Het kiezen van de juiste schoenen voor Zumba

Zumba is een zeer populaire kruising tussen dans en fitness. In dit artikel zal ik uitleggen wat voor schoenen geschikt zijn wanneer je Zumba wilt beoefenen.

Goed voorbereid op ski vakantie met fitness

Ieder jaar gebeuren er vele ongelukken op de piste. In dit artikel geven wij een aantal goede tips zodat u zich kunt voorbereiden. Want door een goede conditie op te bouwen zal de kans op ongelukken en blessures voor een groot gedeelte voorkomen kunnen worden.

Voorkomen jouw slaapgewoonten maximale spiergroei?

In dit artikel wil ik je aandacht eens brengen bij een factor die essentieel is voor spiergroei, namelijk het nemen van voldoende rust. In dit artikel leg ik uit waarom je voldoende moet slapen en hoe je dit kan bereiken.

Het belang van progressieve overload tijdens je workout

In dit artikel zal ik uitleggen wat progressieve overload is, waarom je het nodig hebt voor spiergroei en hoe je dit kan veroorzaken.

Probeer eens circuit training met weerstandsbanden

In dit artikel wil ik je daarom meer vertellen over circuit training en weerstandsbanden. Van beide heb je misschien nog nooit gehoord, maar de combinatie van beide zorgt voor een goede en vooral weer eens andere vorm van trainen!

Het kiezen van de juiste trainingsmethode

Iedereen die aan krachttraining doet is anders en heeft ook een ander doel. De een wil sterker worden, terwijl de andere gewoon meer massa wil hebben. In dit artikel zal ik uitleggen hoe je doel invloed heeft op de manier waarop je het beste kan trainen.

Wat tips voor het trainen in de ochtend

In de ochtend trainen is niet ideaal, helaas komt het er voor veel mensen op neer dat ze wel in de ochtend moeten trainen omdat ze de rest van de dag hier geen tijd voor hebben. In dit artikel geef ik je wat tips wanneer je in de ochtend wilt trainen.

De beste apps voor tijdens het hardlopen

Dankzij de GPS en goede sociale mogelijkheden is je smartphone een ideale manier om tijdens het hardlopen je afstand, snelheid en afgelegde route bij te houden. In dit artikel heb ik een aantal bekende en minder bekende apps voor je Android en iPhone op een rijtje gezet die jou zullen helpen bij het hardlopen!

Ga touwtje springen!

Iedereen heeft vroeger weleens touwtje gesprongen en het is zonde dat veel mensen het nu niet meer doen. Touwtje springen is een goedkope en eenvoudige manier om snel een goede workout van veel spieren in het lichaam te krijgen.