SLUITEN
Fitness

Fitness

Fitness en Bodybuilding informatie

Kiezen tussen de P90x en Insanity fitness programma’s

Zowel P90X en Insanity zijn populaire fitness programma's van BeachBody, die je door middel van DVD's thuis volgt. In dit artikel leg ik uit hoe je moet kiezen tussen P90X en Insanity

No pain no gain – Is dit echt zo?

No Pain No Gain is een bekende uitspraak onder bodybuilders. Er is echter een verschil tussen de pijn die je ervaart tijdens je training (verzuring) en de pijn na afloop van je training (delayed muscle soreness).

3 redenen om een personal trainer te nemen

Op dit moment betalen naar schatting drie miljoen Amerikanen voor de diensten van een professionele persoonlijke trainer – dat klinkt veel, maar vergeet niet...

Kiezen tussen de Elliptische trainer en de Loopband

De Elliptische trainer en de loopband zijn naast de hometrainer waarschijnlijk de meest gebruikte cardio apparaten. Maar moet je nu op de loopband of elliptische trainer trainen? In dit artikel onderzoeken we het!

Een goed begin is het halve werk

Een goede pre-workout is essentieel, omdat je hiermee als het ware de toon zet voor hoe je training zal verlopen. In dit artikel lees je hoe je je van te voren optimaal kan voorbereiden op je training.

CX Worx – Een workout voor buik en billen

CX Worx is een workout die ongeveer 30 minuten duurt en zich concentreert op de buik- en bilspieren met als doel deze te vormen en te versterkeren.

Wat is cardio

Cardiofitness is de verzamelnaam voor activiteiten waarbij de hartslag gedurende langere periode verhoogt is, hierdoor moet het lichaam hard werken waardoor extra calorieën verbrand worden. Cardio is uitstekend om af te vallen of de conditie te verbeteren

De 5 grootste fitness mythes

Er bestaan veel mythes in de fitness wereld. In dit artikel zal ik de vijf grootste fitness mythes op een rijtje zetten en uitleggen waarom ze toch echt niet waar zijn.

Les Mills Bodyattack

Bodyattack is een Les Mills programma dat vooral gericht is op het verbranden van calorieën en het verbeteren van het uithoudingsvermogen. In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt om te bepalen of het iets voor jou is!

Grit Strength – De ultieme workout voor meer spiermassa

Grit Strength is een zeer intensieve training waarbij je werkt aan je grote spiergroepen. Hierbij maak je gebruik van diverse materialen zoals een opstapbankje en gewichten