SLUITEN

5 Minder bekende voordelen van fitness

Er zijn een aantal, niet echt verborgen, maar over het hoofd geziene voordelen die op een positieve manier effect op ons hebben. We hopen dat deze feiten je zullen motiveren om te gaan bewegen en die gewichten van de grond te krijgen.

Waarom sterk zijn gezond is

Veel mannen willen spieren hebben zodat ze er mooier uitzien, maar sterk zijn bied nog veel meer voordelen. In dit artikel zet ik deze voordelen op een rijtje

SMART je fitness doelen maken

Gemotiveerd blijven is essentieel wanneer je je doelen wilt bereiken. Maar hoe blijf je gemotiveerd? Het volgens de S.M.A.R.T. methode opstellen van doelen kan je hierbij helpen!

Afvallen is een kwestie van mentaliteit

Waarom lukt het de eene persoon wel om af te vallen en komen er bij de ander de kilo's weer bij na het stoppen van het dieet? In dit artikel leg ik uit waarom afvallen een kwestie van de juiste mentaliteit is.

Fitness leuk maken

Fitness is meer dan het continue herhalen van saaie oefeningen. Er zijn vele manieren waarop je vet kan verbranden tijdens een leuke activiteit. In dit artikel lees je hoe je fitness leuk kunt maken!

5 tips om gemotiveerd te blijven trainen

Ik weet uit ervaring dat een van de moeilijkste dingen het behouden van je motivatie om regelmatig naar de sportschool gaan is. Het begint heel geleidelijk: af en toe sla je een keer over omdat het net niet helemaal lekker uitkom, echter na een paar maanden realiseer je opeens, wanneer was ook alweer de laatste keer dat je geweest bent?

Hoe jezelf te motiveren om af te vallen

In dit artikel geef ik je een simpele tip die je zal helpen om je te motiveren. Pak pen en papier er maar vast bij want je zult aan de slag moeten! Je verandering begint nu!

Fitnessen volhouden

Een mens is een gewoontedier, de meeste dingen die we in het leven doen, doen we volgens een vast ritueel. Het automatiseren van gedrag doe je om energie te besparen. Waar je op uit bent wanneer je wilt gaan en vooral blijven fitnessen, is een gedragsverandering. Het is de bedoeling dat trainen bij je leven gaat horen.Met andere woorden: het moet een gewoonte worden.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger is misschien wel de grootste bodybuilder van alle tijden en zeker de meest bekende. In de loop der jaren heeft de Oostenrijkse eik veel interessante dingen gezegd over onderwerpen zoals body building, motivatie en zijn lichaam. In dit artikel heb ik een aantal quotes op een rijtje gezet ter motivatie.