Zumba – De perfecte combinatie van fitness en dans

Zumba is de nieuwste rage op het gebied van fitness. Bij Zumba krijg je in groepsvorm een goede workout op het ritme van Latin Muziek om zo conditie op te bouwen en calorieën te verbranden.

Jenna Renee

Jenna Renee Webb is een 22 jarig fitness model uit Florida die haar gevecht met haar eetproblemen overwonnen heeft en nu een gezonde levensstijl promoot.

BodyPump

Bodypump is een compleet fitness programma waarmee je aan de hand van barbells (losse gewichten) alle spieren traint. Het bodypump systeem is in 1991 ontwikkeld en word nu al in 10.000 verschillende fitnesscentra over de hele wereld gebruikt.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger is misschien wel de grootste bodybuilder van alle tijden en zeker de meest bekende. In de loop der jaren heeft de Oostenrijkse eik veel interessante dingen gezegd over onderwerpen zoals body building, motivatie en zijn lichaam. In dit artikel heb ik een aantal quotes op een rijtje gezet ter motivatie.

Jamie Eason

Jamie Eason is een Amerikaans fitness model. Jamie heeft al veel bereikt, zo is ze NFL cheerleader geweest, is ze winnaar van de 'World's Fittest Model' competitie en heeft ze op de voorkant van vele bladen gestaan. Op dit moment schrijft en werkt Jamie voor Bodybuilding.com. Lees hier alles over het dieet en trainingsschema van Jamie Eason!