7 Tips om een buffet gezond door te komen

Wanneer je op dieet bent kan een buffet een grote uitdaging zijn. Grote hoeveelheden met alles wat o zo lekker smaakt, maar niet goed voor je dieet is. In dit artikel geef ik je 7 tips om op een gezonde manier te genieten.

De beste Fitness oefeningen voor thuis

Geen zin of tijd om naar de sportschool te gaan? Hier zijn een aantal fitness oefeningen die je uitstekend thuis kan doen!

Laura Michelle Prestin

Laura Michelle Prestin is een WBFF Bikini pro en Fitness Model. In dit interview kom je meer te weten over haar leven, training en motivatie.

De beste diëten van 2015

Zie jij de bomen door het bos niet meer en weet jij niet welk dieet je moet kiezen? In dit artikel heb ik de 10 meest populaire diëten van 2013 op een rijtje gezet.

Wat zijn BCAA’s

BCAA wat staat voor Branched Chain Amino Acids bestaat uit drie essentiële aminozuren die op de markt gebracht worden voor sporters en bodybuilders. In dit artikel zal ik meer over dit supplement vertellen.

BodyShape – Een conditietraining op muziek

Bodyshape is een zware conditietraining waar je bezig bent met je hele lichaam. Je doet de training op muziek en gaat voornamelijk aan de slag met oefeningen die je spieren versterken.

8 belangrijke vragen die je moet stellen voor je met een dieet start

Jammer genoeg is de dieetmarkt verzadigd door oplichters die enkel geld willen verdienen dankzij de epidemie van overgewicht. In dit artikel geef ik je een aantal tips zodat je deze diëten er makkelijk tussenuit kan filteren.

Het effect van gedrag op afvallen

Naast wat je eet en of je wel voldoende beweegt is er nog een belangrijke factor die bepaald of je gaat slagen met het verliezen van gewicht. Je gedrag en hoe je mentaal met het afvallen bezig bent bepalen voor een groot deel of je succesvol gaat zijn.

BodyJam – Een dans workout op latin en funk muziek

Dacht jij dat dansen iets is dat je alleen maar in de disco doet? Dan is het hoog tijd om dat idee eens aan de kant te schuiven! Dansen is namelijk niet alleen superleuk,...

De werking van spieren uitgelegd

Om serieus bezig te zijn met body building, is het goed om het een en ander te weten over de spieren die zich in je lichaam bevinden. In dit artikel zal ik de werking van de spieren uitleggen, hiernaast zal ik uitleggen dat spieren eigenlijk uit twee type vezels bestaan.