SLUITEN

Waar een goed pre-workout supplement aan moet voldoen

In dit artikel lees je welke 5 eigenschappen een pre-workout supplement moet hebben. Hiernaast zal ik voor ieder van deze eigenschappen op een rijtje zetten welke ingrediënten dit effect hebben.

3 redenen waarom je eten je moe maakt

We eten om energie te krijgen, maar jij hebt vast ook wel eens gemerkt dat je na gegeten te hebben opeens heel moe bent. Wij leggen uit hoe dit komt!

Is het beter om te ontbijten voor het sporten?

Zelfs professionele atleten en fitness trainers zijn het er niet eens over wat het beste is als het gaat over het timen van je maaltijden op sportdagen. In dit artikel lees je meer over deze discussie, kan je het beste voor of na je training eten?

Wat is beter: Vers, Diepvries- of Ingeblikte Groente en Fruit?

Het is een algemene misvatting dat vers fruit en groente het “gezondste” zijn, omdat de meeste mensen de verse variant associëren met de meeste voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen.

6 Tips om gezond boodschappen te doen

Gezond boodschappen doen wordt ons knap lastig gemaakt door veel supermarkten. Maar wanneer je een paar trucs weet, wordt gezond winkelen gegarandeerd wat minder overweldigend en wat meer succesvol.

Alles over Vezels op een rijtje

Vezels zijn essentieel voor een goede gezondheid! De term vezels verwijst naar complexe koolhydraten en lignine, welke niet worden geabsorbeerd of verteerd, maar helpen afvalstoffen uit het lijf te verwijderen.

Alle feiten over kokosolie op een rijtje

Kokosolie stijgt enorm in populariteit en wordt zelfs gezien als de meest gezonde olie om mee te koken. Maar is dit wel echt zo? Wij zijn op onderzoek uitgegaan!

Boter of Margarine: Wat is nu gezonder?

In dit artikel vertel ik je meer over het verschil tussen boter en margarine zodat je een gezonde keuze kunt maken wanneer je in de supermarkt staat!

Veelgestelde vragen over Omega 3

Visolie is een populair voedingssupplementen met veel voordelen voor het lichaam. In dit artikel zal ik een aantal vragen over omega 3 beantwoorden.

5 redenen om geen energiedrankjes te drinken

Energiedrankjes zijn tegenwoordig erg populair. Deze uiterst lucratieve industrie beschikt over pakkende namen, kleurrijke blikjes, extreme advertenties en een verscheidenheid aan gewaagde smaken. De...